zaterdag 23 augustus 2014

Mixed Media overload

Zijn jullie klaar voor een aantal foto's van mijn laatste mixed media projectjes?

Om te beginnen een kaartje wat ik maakte voor wat verjaardagen deze maand.En dan nu een aantal pagina's welke ik maakte in mijn art journal.
Als eerste een pagina met de prompt:  Love letters. Ik maakte een collage pagina met de servetten techniek, stempelwerk, stenciling en leuke vintage plaatjes die ik al een hele tijd in de kast had liggen.

De prompt bij deze pagina was sterren.Achtergrond spontaan ontstaan omdat mijn plannetje niet wilde lukken en ik uitendelijk goudverf over de pagina uitsmeerde.


Deze pagina is me heel dierbaar, want de mandala midden op de pagina heeft mijn dochter getekend en gekleurd. In tegenstelling tot toen ze klein was knutseld ze tegenwoordig zelden meer met me mee. De prompt was ook: maak een mandala.
Ik maakte wel een beginnersfout op deze pagina. Ik had hem niet geprimed dus er komt wat kleur van de achterliggende bladzijde doorheen. Dom dom.

Bij deze vrolijke dame was de opdracht: favoriete jaargetijde. Aan de tekst en de kleuren kun je zien welke dat bij mij is. Het poppetje heb ik overigens nagetekend van een artikel in de cards en scrap. Vondt haar zo schattig!

De aanleiding voor bovenstaande bladzijde was de zoveelste keer dat ik mijn briefje met de prompts kwijt raakte. Ik krijg ze per mail door en schrijf ze altijd op zodat ik ze op mijn scrapkamer kan leggen. Nu ga ik ze nooit meer kwijt raken want ze krijgen een plaatsje in mijn art journal. 

De prompt was een pagina geïnspireerd op een kleurenschema. Natuurlijk koos ik er een van design-seeds.
De laatste.. ik beloof het ...... bij de prompt: Found Poetry dacht ik direct aan een quote welke ik kreeg op een pagina van creative ladie Annie welke ik meteen geweldig vondt! Het verwoordt zo goed wat scrappen en mixed media voor mij is. De achtergrond is overigens gemaakt met distress stains en een brayer.

Dit is overigens mijn eerste art journal ever en ik heb zo veel plezier met het werken hierin.. ik heb geen spijt dat ik art journaling een kans heb gegeven...

Groetjes Brigitta
  
4 opmerkingen:

 1. wat een heerlijke overload aan bladzijden, mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super wat heb je veel gemaakt en wat zijn ze allemaal mooi geworden.
  Ik raak niet uitgekeken zoveel moois is er te bewonderen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een mooie pagina's, jij bent lekker op dreef, en die hexagons komen me bekend voor....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo jij bent lekker bezig geweest, super leuk! De "sterren" pagina's springen er voor mij het meest uit, prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta