zondag 4 januari 2015

Start van een nieuw creatief jaar!

Hallo lieve volgers van me,

Natuurlijk wil ik mijn eerste post van het nieuwe jaar beginnen met jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en creatief 2015 toe te wensen!

Ik begon het jaar al goed.... hondsberoerd met een dicht oor, verstopt hoofd, stem die niet te verstaan is, alles deed pijn.... maar nu na een dag of vier begin ik me langzaam al weer wat beter te voelen dus heb ik ook weer puf om wat creatiefs te gaan doen... en deze blogpost te schrijven.

Voordat ik ziek werd had ik nog 2 art journal pagina's gemaakt die ik jullie nog niet heb laten zien.
Ik weet het.... alweer art journal pagina's...... maar niet getreurd, jullie krijgen zeker in 2015 ook weer gewoon layoutjes te zien van mijn kant. Heb nog een prachtig blok papier van Prima Marketing liggen dat nog niet is aangeraakt.

De 2 paginas van vandaag zijn, alweer, Journal 52 uitdagingen.


Ik kreeg de foto's niet goed helder vandaag, maar de opdracht van de bovenste pagina was friendship. Daar paste de stempel van Art Journey natuurlijk perfect bij.


En hier een heel eenvoudige pagina, de opdracht was Skyline. Distress inkt, water en stempelen. Binnen 15 minuten was deze af. Een record.

Deze week zijn natuurlijk ook de nieuwe art journal groepen weer begonnen met opdrachten plaatsen. Ik heb me bij 3 groepen "aangesloten" waar ik dit jaar opdrachten van wil doen. Allemaal zal wel niet lukken, maar gecombineerd met elkaar moet het een toch gevuld journal worden aan het eind van het jaar. ( Documented Life Project, Jennibellie monthly challenges en Journal 52).

Vooral in het DLP heb ik veel zin want daar komt ook wat meer geschreven journaling bij kijken en dat wordt een uitdaging voor me dit jaar. Geen ellenlange verhalen hoor maar gewoon korte stukjes van wat er die week gebeurd is.

Ik hoop dat jullie ook in 2015 mijn blog blijven bezoeken want ik vindt het super leuk om al die lieve berichtjes van jullie op mijn blogposts te lezen.

Groetjes Brigitta

3 opmerkingen:

 1. ook voor jou de beste wensen en beterschap Brigitta, wat vervelend zeg. Mooie pagina's heb je weer gemaakt, ik vind de onderste wel de topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik wens je natuurlijk een heel gelukkig gezond en creatief nieuwjaar, maar wat sneu dat je dit jaar met een dikke verkoudheid/griep bent begonnen.

  Je hebt weer prachtige pagina's gemaakt en die 3 vrienden vind ik nog steeds erg leuk, maar de onderste is weer heel anders mooi met die vrolijke kleuren en pracht vogels.
  Maar ik hoop ook weer lootjes van je te kunnen bewonderen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige pagina's, ik hoop dat je je al wat beter voelt nu!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta