zaterdag 10 januari 2015

Week 1 van Documented Life Project / Journal 52, maandelijkse challenge Jennibelli

Goedeavond,

De eerste week van de art journal groepen is weer voorbij dus ik wil jullie mijn pagina's laten zien welke ik gemaakt heb hiervoor.

Als eerste de pagina voor DLP, de art challenge was: gebruik boekpapier en de journal challenge was: be your own goalkeeper.


Het boekpapier is verwerkt in de achtergrond, daar zie je dus nauwelijks meer iets van. Ik had het meisjesgezicht op de pagina van de week geschetst om uit te proberen, maar ik vondt hem zelf zo leuk dat ik het direct een plaatsje gaf op mijn bladzijde. Onder de kaart/flap (wat overigens de challenge was bij Jennibelli, use a recycled postcard) staan mijn goals geschreven voor dit jaar en mijn woord van het jaar zie je op de bovenkant. 

Bij journal 52 was de opdracht Pathways.


Ik heb mijn favoriete stans weer eens gebruikt (de hexagons) om het paadje van te maken. Verder veel modelingpaste en distressinkt op de pagina. Ook het danspaar stempelde ik met distressinkt.
Bij de Journal 52 opdrachten ga ik dit jaar ook journalen. Maar dat staat, gezien dat vaak van persoonlijke aard is, op de achterkant van de pagina.

Bij mijn DLP journal ik ook. Maar dan kort per dag van de week.

Nu nog bedenken hoe ik dit ga binden tot 1 album. De paginas doe ik op verschillend formaat. Iemand nog goede suggesties hiervoor?

Fijn weekend allemaal!

Groetjes Brigitta3 opmerkingen:

 1. Geweldig leuke pagina's zijn dit weer en goed gelukt met de tekening met het meisjes gezicht. Ook de onderste met de hexagons vind ik super
  Ben benieuwd hoe je het gaat inbinden.
  Fijne zondag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige uitwerkingen Brigitta, heerlijk om je zelf zo te kunnen uiten. Je zou een soort map kunnen maken we je losse uitwerkingen in bewaard of een soort enveloppen boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg mooi, die 2e is wel mijn favoriet, leuk gedaan met dat paadje.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta