maandag 29 december 2014

Heerlyk die vrije dagen!

Hoewel ik vandaag een dagje gewerkt heb ben ik afgelopen en deze week de meeste dagen lekker thuis. Heerlijk veel tijd om te frobelen dus. En dat moet ook wel want de laatste prompt van journal 52 is al geplaatst en ik moet er nog zo'n 17 doen geloof ik. Oops.... 

Ik ga deze gedurende het jaar af maken, want het art journalen is me zo goed bevallen dat ik vanaf 1 januari mee ga doen aan het documented life project. Ook een project waar je art journal prompts krijgt maar hier komt ook wat meer journalen bij kijken over het leven van alle dag. Ik heb er zin in!


Dan laat ik jullie nu mijn pagina's zien die ik afgelopen week gemaakt heb.


Bij deze was de opdracht "Passion". De achtergrond is een gelliplate afdruk. Deze heb ik afgelopen weekend voor het eerst uitgeprobeerd en wat is het super leuk om te doen met geweldige resultaten!


Deze spread is een combinatie van de opdrachten "texture" en "traveling". Een pagina over Parijs waar ik tot nu toe nog niet geweest ben maar zeker nog een keer naar toe wil.  Ben zelf niet zo tevreden over de draadjes die ik er op aangebracht heb. Maar ja.... Het is een kwestie van uitproberen....


"Courage" met een mooie quote van Winston Churchill. Je ziet het niet goed op de foto maar op de tag zit onder de zwarte boom dezelfde boom met gouden perfect pearls.


En de laatste "Nature Inspired". Ook hier weer ( een nog nauwelijks zichtbare ) gelliprint afdruk als basis. Het hartenbloemetje zag ik ooit op het kanaal van The Frugal Crafter en ik vondt hem zo schattig dat ik hem in mijn journal eens wilde proberen na te schilderen. Cute vindt ik hem.


Verder wil ik jullie allemaal een heel fijne jaarwisseling toewensen en een gelukkig en gezond 2015!

Groetjes Brigitta

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk wat daagjes vrij, ben jaloers :) wat een prachtige pagina's heb je gemaakt, vind vooral de laatste erruug mooi! Wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en heel veel creatieve uurtjes in 2015!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze had ik nog niet gezien maar ze zijn stuk voor stuk erg mooi. Die met jellyplate print als basis vind ik heel mooi en vrolijk en Passion trouwens ook.
    De spread met structuur vind ik geweldig gaaf en zo leuk om allemaal te bewonderen, want er is zoveel op te zien.

    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta