zondag 21 december 2014

Ijsvogel en zwanger.......

Nee schrik niet! We krijgen GEEN gezinsuitbreiding!

Zoals ik in mijn vorige blogpost schreef, hebben jullie nog mijn laatste twee letters van het alfabet tegoed welke ik maakte voor Esther. De IJ van IJsvogel en de Z van Zwanger.
Nadat ik de foto van onderstaande pagina gemaakt had, besloot ik nog  met rose gelato rond de tekstblokjes te gaan voor een extra "pop of colour". Ik ben echter vergeten een foto te maken hierna. Dus dat moeten jullie er zelf bij denken :).


Natuurlijk ook weer in mijn art journal gewerkt (hoezo lichte verslaving)


De pagina Refresh gaat over mijn tweede uitlaatklep om te ontspannen (buiten mijn creatieve uitspattingen die ik op dit blog laat zien) en dat is 3 x in de week een bezoek aan de sportschool.
Eerst een half uur krachtraining (puur om dat het moet vanmezelf) en dan als beloning een uurtje steps, xco of zumba. Even nergens aan denken en gewoon gaan.... heerlijk!


 Voor de opdracht "Creative Hands" had ik niet echt veel inspiratie dus ik besloot de hand van mijn dochter om te trekken en deze vol te zentanglen. Leuk om een keer te doen maar ik denk niet dat je dit veel van mij zult gaan zien. Je moet alles een keer geprobeerd hebben toch?

Fijne week toegewenst!

Groetjes Brigitta4 opmerkingen:

 1. Mooie creaties hoor! De laatste letters had ik natuurlijk al van je gezien maar die art journal page ziet er schitterend uit. Echt leuk om te doen he? En die gezentangelde hand is oook erg mooi, je moet er wel veel geduld voor hebben, haha
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi je ijsvogel en van zwanger was wel even schrikken, hahaha, maar ook die is heel mooi. Het zentangelen is wel heel ontspannen om te doen maar ook niet zo mijn ding. Fijne feestdagen Brigitta en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie uitwerkingen Brigitta en ook je AJ pagina's zijn geslaagd. Is idd licht verslavend :) En je hebt gelijk als je het niet probeert weet je ook niet of het iets voor je is. Vind het zelf wel leuk om af en toe te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een schitterende afsluiter van je ABC boekje, hele mooi pagina's.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta