woensdag 15 oktober 2014

Mijn U en V voor de Creative Ladies en een nieuwtje.....

Eindelijk weer eens een berichtje uit Dongen! Ik heb na ongeveer drie weken eindelijk mijn "mojo" weer terug en heb de laatste dagen al weer lekker op mijn kamer zitten frobelen.

We zijn weer op de helft van de maand dus onze letters gingen weer op reis naar een nieuwe eigenaar.

Voor de U maakte ik deze pagina met een uil erop. De stempel had ik al heel lang in de kast liggen en het werd tijd om hem eens te gebruiken.

Achtergrond is gecollaged ( is dit eigenlijk wel een werkwoord :) ) met scrappapier. Hierna gestempeld met stazon. De houtnerf structuur met een stencil en modelingpaste aangebracht.
De tak uit de hand geschilderd met acrylverf. Hierna de uil gestempeld en ook geschilderd met acryl. De witte en zwarte accentjes zijn poscapennen. Op het laatst de stippen met een stencil en filler van de Action gezet. (dat is een grote pot met pasta om gaatjes dicht te smeren). Deze geeft een flinke structuur vindt ik.

Voor de V van Vallen ging ik weer eens aan de slag met alleen maar inkt en pan pastel.


Het bruin op het achtergrond vel is een stempel gezet met versamark en bewerkt met pan pastel. Je ziet er weinig meer van maar het geeft net een leuk accent aan de rand vindt ik. Het bovenste papier beinkt met distress inkt en waterdruppels erop laten vallen. Toen aan de slag gegaan met stazon en distressinkt en mijn mooie herfst stempels. 

De letters van vorige maand heb ik hier ook nog niet laten zien dus hier komen ze nog even:Esther was zo vriendelijk er even foto's van te maken want ik had ze al in de enveloppe zitten toen ik er aan dacht dat dat ook nog moest gebeuren. 

Bovenste pagina heeft een achtergrond van gelato en de stippen zijn met distressinkt en een stencil gezet. Verder alles gestempeld en de matroesjka's ingekleurd met distressmarkers en uitgeknipt en opgeplakt. Wat washi tape maakte de pagina af.

De onderste pagina is helemaal bewerkt met distresspaints en ook weer stempelinkt en stencils en stempels. De ketting is een hanger uit mijn voorraad voorzien van een plaatje en afgewerkt met glossy accents. met plakpareltjes maakte ik de ketting.
De handtasjes zijn ook weer heel oude stempels die ik heb ingekleurd met distressmarkers.

Als laatste wil ik jullie nog vertellen dat ik heel erg blij ben want ik mag op 2 blogs gastdesigner zijn in de komende maanden. Bij het nieuwe mixed media challenge blog words & paintery en op het blog van de australische fabrikant Scrap FX.
Zo leuk!

Rest er mij niets meer dan jullie een heel fijne avond toe te wensen.

Groetjes Brigitta


6 opmerkingen:

 1. wat een lief uiltje...mooie uitwerkingen Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend wat een leuke en mooie creaties heb je gemaakt
  en dat uiltje is om te knuffelen zeg.
  Gefeliciteerd met je DT op 2 blogs en komt helemaal goed met jou erbij.
  Toppie!
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie pagina's enneh kleine correctie, die onderste 2 zitten in mijn map.... Proficiat, wat leuk, dat beloofd weer een aantal mooie blogposts.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie pagina's Brigitta en wat fijn dat je je mojo weer terug hebt gevonden :) het gast designer schap geeft een goede boost!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt weer mooie pagina's gemaakt Brigitta.
  Gefeliciteerd met je gast designerschap...leuk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super creatieve Creaties heb je gemaakt zeg ....haal gaaf
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta