zondag 19 januari 2014

Week 2 Journal 52

Goedemorgen,

Ook deze week natuurlijk een "prompt" van journal 52 gekregen: verwerk op je pagina "Somewhere...  a simple place". Ik heb ook de techniekjes gebruikt die ze deze week liet zien. Het betrof een border maken rond je pagina's en regels tekenen waartussen je schrijft.

Achtergrond van de pagina's gecollaged en daarna met gelatos bewerkt. Wat gesso en stempels erover om de achtergrond compleet te maken. Borders van washitape met daaroverheen gestempeld en huisjes van papier gemaakt, wat schaduw gegeven met gelato en afgewerkt met rub-ons en wat gedoodle met een pen. De papieren strookjes in de hoeken zijn restjes watercolor papier (het randje wat je overhoudt als je de bladzijde uit je blok scheurt) gesprayed met dylusions en glimmer mist.

Nog wat detail foto's:
Ik heb besloten mijn kaft voorlopig niet te doen aangezien ik nog wel vaker wil gaan stempelen in mijn art journal en het handiger is als de kaft dan niet te dik is. Wel maakte ik aan de binnenzijde van de kaft een enveloppe vast waar ik dingetjes in kan doen die ik wil gaan gebruiken in mijn journal. Ook een beetje versierd natuurlijk!


Maandag komt er weer een nieuwe "opdracht".... ik wacht geduldig af!

Groetjes Brigitta

3 opmerkingen:

 1. Prachtige pagina´s en een super cover.
  groetjes,Lean

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi geworden, mooi qua kleuren en je envelopjes vind ik handig bedacht en leuk uitgevoerd, het wordt vast en zeker een mooi project.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke pagina is dit weer en dat huisje is zo leuk.
  Leuk om in je kaft een envelopje te maken.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta