dinsdag 21 januari 2014

Funky mixed media jongens letter

Goedemorgen,

Een aantal maanden geleden versierde ik een papier mache letter voor de kamer van mijn dochter. Natuurlijk kon een letter voor mijn  zoon niet uitblijven. Ik besloot hem een beetje "funky"  te maken aangezien mijn zoon 10 jaar is en natuurlijk geen vintage of shabby letter wil op zijn stoere jongenskamer.Het papier met alle "gereedschappen" erop is een oudere lijn van Kaisercraft namelijk Konstrukt.

De embellishments bestaan uit gestanste gears geverfd met metallic distresspaint en andere onderdeeltjes uit onze schuur geverfd met paars. De chevrons zijn ook met distresspaint erop aangebracht met een mask van Kaisercraft. De buitenkant van de letter maakte ik door zilveren tape (uit de bouwmarkt) op papier te plakken en te embossen met de tranenplaat mal. Hierna flink wat zwarte alcoholinkt erover en met een schuurpapiertje of vijl de bovenlaag er weer af schuren. Ik vindt dat altijd een mooi stoer effect geven.

In de letter ligt een briefje met hierop een boodschap voor mijn zoon: "Enjoy Simple Things". 
In mijn ogen een boodschap die voor iedereen belangrijk is om in zijn hoofd te houden gedurende het drukke leven van alle dag!


Groetjes Brigitta


3 opmerkingen:

 1. Schitterend wat heb je dit weer mooie gemaakt Brigitta. Ziet er super uit en dat briefje erin vind ik zo gaaf. Het zwarte papier herkende ik meteen, want dat was destijds ook mijn favoriet en dan met rood.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig wat heerlijk stoer, daar zal ie zeker blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja dit is zeker een stoere letter geworden, leuk!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta