woensdag 11 september 2013

Scrapplezier sketch challenge september/oktober

Gisteren was het weer tijd voor de nieuwe sketch challenge op het blog van Scrapplezier. De regels van de challenge zijn gewijzigd. Hier kun je er alles over lezen:
http://scrapplezier.blogspot.nl/2013/09/sketch-challenge-scrappleziernl.html

Er wordt nog steeds een leuke prijs verloot bij genoeg deelname!

De sketch die we van Astrid gekregen hadden voor deze challenge vondt ik erg leuk, maar uiteindelijk bleek hij toch nog lastig om er iets origineels van te maken.Uiteindelijk maakte ik er onderstaande uitwerking van met een oude schoolfoto van Kirsten.


Ik maakte sinds lange tijd weer eens gebruik van mijn rozettenstans. Deze moet ik toch weer eens vaker gebruiken want het blijvenleuke embellishments. De cirkels uit het mooie dessinpapier van Kaisercraft (Needle and Thread) accentueerde ik met gestippelde cirkels van gesso. De titel is uit stickers gemaakt van de Pickled Pear collectie.

Ik ben benieuwd wie er met ons deze maand de uitdaging aangaat en misschien een leuke prijs wint uit de webwinkel van Scrapplezier.

Groetjes Brigitta

3 opmerkingen:

 1. hij is erg mooi geworden en inderdaad leuk die rozetjes, het blijft een mooie stans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd Hij is erg mooi geworden en bij Alida las ik al dat zij het ook een lastige vond, maar het is je toch mooi maar weer gelukt

  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lay out, leuk die rozetjes!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta