zaterdag 11 mei 2013

Sketch Challenge@Scrapplezier.nl Mei 2013.

Hallo allemaal,

Welkom op mijn blog op deze druilerige dag! Toch kan mijn dag niet meer stuk want vanmiddag ga ik een workshop volgen van 1 van mijn favoriete scrapsters Finnabair. Ik heb er zo'n zin in!

Een dag te laat vanwege al het klussen in huis maar gisteren is de nieuwe sketch geplaatst voor de layoutchallenge van mei op  het blog van Scrapplezier.
Ik maakte een uitwerking van deze sketch met het pickled pear papier van Kaisercraft, wat ik nog steeds een geweldige lijn vindt.


   
Ik koos een een foto van mijn mooie dochter die ze zelf gemaakt heeft met haar mobieltje. Daar komen vaak zulke leuke foto's uit, en zoals alle meiden worden er iedere dag foto's gemaakt.

Op deze lo is geen mixed media te vinden voor de verandering, het enige wat ik deed was de ronde "koffievlekken" stempelen met vintage photo distressinkt.  Verder alleen papier en embelishments op deze layout uit de webwinkel van Scrapplezier. Alleen het vogelkooitje komt bij Scrapunlimited vandaan. 

Ik wens iedereen nog een fijne dag toe en ga me voorbereiden op de workshop van vanmiddag!

Groetjes Brigitta
                                                                                                                           

2 opmerkingen:

  1. geweldig wat een mooie uitwerking van de sketch Brigitta en wat een leuke details met die vlindertjes. Je hebt trouwens een mooie dochter, veel plezier vandaag met je workshop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig leuke lo en die foto is superleuk, wat een leuk spontaan meisje!Jammer dat we elkaar niet zien bij de WS van Finnabair, ik ga pas morgen, maar ik hoop dat je ontzettend veel plezier hebt gehad en veel geleerd. Ben zeer benieuwd naar het resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta