zondag 24 maart 2013

Wedstrijd Repeat en designteam werk Scrapplezier

Hallo allemaal,

Hebben jullie ook allemaal zo de balen van dit winterse weer? Ik wel, en om een beetje in de voorjaarsstemming te komen maakte ik een layout met het vrolijke Tea Thyme papier van Prima Marketing. Deze layout heb ik ingezonden voor wedstrijd 37 op het forum van de Craftorij met als thema Repeat.



Met het maken van de achtergrond van deze lo heb ik weer heerlijk vieze vingers gekregen, want ik bewerkte het papier met spray inkt, stempels, en modelingpaste.  Een aantal van de bloemen maakte ik met mijn nieuwe mal van Joy welke ik kocht op de beurs in Den Bosch. Het blokje met het cijfer 9 is van een oud bingospel wat ik vond bij mijn favoriete kringloopwinkel. Het bloementakje met de schattige kleine rose bloemetjes komt uit de webshop van Scrapplezier. 




Op de beurs stond ook Bettina van Scrapunlimited met haar super gave lijn met embellishments. Het zwarte camee'tje komt daarvandaan.  Verder gebruikte ik nog wat chipboard elementen van Prima uit de Tea Thyme collectie. 

Op het forum scrapplezier staat er vanaf vandaag weer een nieuwe kaarten sketch challenge.

Bij een deelname van 5 meer of personen wordt er weer een prijsje verloot door Helena.

Hier is de link: http://scrapplezier.blogspot.nl/2013/03/kaartensketch-9-en-de-winnaar-van.html

Het designteam heeft natuurlijk ook een uitwerking van deze sketch gemaakt. Deze keer heb ik er, voor mijn doen, een behoorlijke CAS ( clean and simple) kaart van gemaakt. Dit is voor mij een hele uitdaging, want normaal kan ik niet stoppen met het toevoegen van embellishments en laagjes op mijn projecten.




De komende dagen ben ik weer druk met het maken van projecten voor het blog van Scrapplezier, want ik ontving gisteren weer een hele gezellige enveloppe van Helena vol met moois. 

Ik wens iedereen nog een heel fijne zondag toe.

Groetjes Brigitta



4 opmerkingen:

  1. wat een geweldig mooie LO heb je gemaakt voor de wedstrijd, heerlije achtergrond en geweldige details, toppertje! En je kaart is inderdaad wat CAS voor jouw doen, maar wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi layout Brigitta, net als je kaart....lekker CAS niet echt iets wat ik vaak van jou zie!!!!
    Het vogelhuisje met de vlinders TOP......

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende layout is dit en nu kon ik hem nog beter zien.
    Mooi met de template en de modeling paste gewerkt en mischien ga ik hem nog eens liften. Ook de foto's vind ik erg leuk.
    Fijne avond en groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat ene onwijs mooie LO heb je gemaakt brigitta , mooie details papier, foto`skortom alles klopt. Je kaart v/d sketch is ook super geworden.

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta