donderdag 27 oktober 2016

Eindelijk weer eens 2 art journal paginas!

Het is even geleden..... maar voor het eerst sinds maaaaaanden heb ik weer 2 art journal pagina's gemaakt. Beide opdrachten voor de Creative Ladies.

De eerste moest een kattig project zijn....


Ik vindt het lastig fotograferen uit een art journal, maar jullie kunnen wel zien dat mijn kat en de pootjes zelf getekend zijn, en wel op boekpapier.Ik had namelijk geen een kattenstempel of afbeelding dus vandaar besloot ik het zelf te tekenen. Ben ik niet goed in maar als ik het simpel houdt dan gaat het wel. Verder is de achtergrond gemaakt van sprays, gesso en distressinkt in combinatie met stencils en stempels. De alfabetstempels van de Hema vindt ik leuk om te gebruiken, een erg leuk lettertype naar mijn mening. De voorgeschreven resist techniek heb ik dus uitgevoerd met gesso. 

De tweede pagina is een spread.


Hoofdkleur moest turquoise zijn en er moesten  een stencil en 3 verschillende stempels worden gebruikt. Alle kleur is met acrylverf aangebracht en hier en daar heb ik een zacht potlood gebruikt om de papierlijnen te accentueren in de achtergrond. Die bestaat namelijk uit gescheurd boekpapier, scrappapier, schilders tape en tags.

Voor de pagina met de kat heb ik een processvideo gemaakt, en die kun je HIER zien.

Fijne rest van de week allemaal!

Groetjes Brigitta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta