zaterdag 17 september 2016

Die Hard Wednesday #21 gastdesigner

Hallo lieve volgers,

In Oktober zit ik 1 jaar op You Tube.  Dit bevalt me nog steeds want je hebt zulke leuke contacten met de andere knutselaars. 
Ik vondt het dan ook een hele eer dat ik werd uitgenodigd door Betty (Scrappassion01) om als gastdesigner mee te doen met de Die Hard Wednesday challenge. De uitdaging bij deze challenge is om zoveel mogelijk gebruik te maken van je stansen. Hieronder vindt je de video.
Ik heb voor deze video kaarten gemaakt die ik hieronder ook aan jullie zal laten zien.Voor de kaart hierboven en hieronder maakte ik gebruik van een cover up die van My Favourite Things. Echt een gaaf effect vindt ik met de scallops. Ben blij dat ik deze stans gekocht heb.
De eerste twee kaarten zijn een beetje shabby. De bloemen op beide kaarten maakte ik ook met stansen en wel met bloemenstansen van Noor Design.
De tekst love is ook een stans van MFT.


De rechthoeken op boven- en onderstaande kaart zijn ook van MFT. En het gouden frame is van Marianne Design. Onder de rose bloem hierboven zit een tag stans van de Action.


Het thema van deze Die Hard Wednesday was "it's at the table". Dit is een prachtig gospel nummer van Richard Smallwood. Ik heb diverse woorden uit het couplet van dit nummer op de kaarten toegepast.


De onderste twee kaarten zijn wat meer clean voor mijn doen. Maar vooral bij de onderste, met de prachtige quote heeft het niet zo veel nodig vindt ik.

Groetjes Brigitta

1 opmerking:

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta