maandag 16 november 2015

Flowers in black.

Hallo allemaal,

Als eerste wil ik mijn nieuwe volgers van harte welkom heten op mijn blog. Ook een warm welkom voor degene die mij ook op You Tube zijn gaan volgen. Ik vindt het super leuk om jullie reacties te lezen op zowel mijn blogposts als videos. Wordt ik altijd vrolijk van!

Vandaag 2 kaarten welke ik gemaakt heb voor de Use Your Stamps monday challenge op You Tube.

Ik gebruikte opnieuw stempels van mijn favoriete stempelmerk "Art Journey". Ook maakte ik gebruik van stansen welke ik afgelopen week via facebook gekocht heb. Die hobbyverkoopgroepen op facebook zijn niet goed voor Brigitta........


Op deze kaart heb ik een techniek gebruik die ik al jaren geleden een keer gezien heb op You Tube.
Namelijk het kleuren van je stans met distressinkt terwijl het papier nog in je stans ziet. Dat heb ik
met de grote rechthoek gedaan. Hierop gestempeld met zwarte Stazon.  Verder een label stans van Spellbinders, en de "swirl" boven aan de kaart is chipboard van Imaginarium Designs. Gekregen van Amy. Wat kleine embellishments om het af te werken.


Op de tweede kaart maakte ik weer gebruik van stansen (de 2 harten) Leuk om in gestanste vormen te stempelen vindt ik. Verder dessinpapier, kant en jute. De vlinder is van metaal. Eigenlijk is dit een dubbele vlinder, maar aangezien die te groot was voor mijn kaart heb ik het bovenste laagje er af gesloopt en hier op de kaart gebruikt. Ook hier weer resinbloemetjes en wat diamond stickles voor het glittereffect.

Voor het zien van de producten en wat meer close ups kun je kijken naar de   Video  welke ik maakte over deze twee kaarten. 

Groetjes Brigitta

3 opmerkingen:

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta