dinsdag 13 oktober 2015

Winterse cado tas met Maja Design

Goedeavond,

Terwijl ik dit zit te typen brand de verwarming lekker naast me, want oh oh, wat was het koud vandaag! Ik moet echt even omschakelen hoor. Winterjas uit de motteballen gehaald, antivries spray aangevuld zodat ik lekker snel kan krabben mocht het nodig zijn, we gaan echt de wintermaanden in.

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichtjes op you tube en social media betreffende mijn eerste you tube filmpje. Zo leuk om jullie respons te horen. Ook kreeg ik diverse keren de vraag of ik ook op beeld wil laten zien hoe ik mijn werkjes maak. Dat wil ik zeker gaan doen maar dan moet ik eerst een andere camera-opstelling hebben zodat ik van wat hogeraf kan filmen. Dat lukt me nu nog niet maar houd zeker mijn kanaal in de gaten in de toekomst.

Van het cadotasje wat ik jullie vandaag wil laten zien heb ik ook een you tube filmpje gemaakt. In deze video laat ik tevens wat kaarten van dichtbij zien waarvan jullie al foto's op mijn blog hebben voorbij zien komen. Het is nog wel erg wennen om me zelf te horen praten op de computer moet ik zeggen. Nu komt dit filmpje deze week online... ik als newbie dacht namelijk : ik bewerk mijn video "even" en schrijf dan de link in deze blogpost. Maar dat "even" kan bij you tube dus zo maar een paar uur duren blijkt. Zodra hij er klaar mee is laat ik het weten!


En dan nu het tasje!

Gemaakt met het welbekende Vintage Frost papier van Maja Design. Na zoveel dingen ermee gemaakt te hebben heb ik het papier onder in de kast opgeborgen hoor. Ik ben toe aan iets anders :)!Deze tag zit in de pocket op het tasje zodat je er een lief berichtje op kan schrijven voor de ontvanger.

De winterse dame heb ik op Pinterest gevonden. Wisten jullie trouwens dat ik daar ook een gallerij heb met foto's van mijn projecten? Maar ook heb ik inspiratieborden daar gemaakt voor kaarten, layouts en art journaling. Dus de werkjes van anderen die mij inspireren, en jullie misschien ook wel! Neem gerust een kijkje.

Fijne avond!

Groetjes Brigitta

2 opmerkingen:

  1. Een bijzonder leuk tasje heb je gemaakt en de label vind ik zo lief.
    Fijn dat je zoveel leuke reacties hebt gehad op je you tube filmpje en ik zal ook even op Pinterest gaan kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi tasje Brigitta, ben errruug benieuwd naar het vervolg van je You tube avontuur :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta