maandag 25 mei 2015

Ladiesdag, verjaardag en nog veel meer....

Hallo lieve volgers,

Afgelopen zaterdag hebben we weer onze jaarlijkse ladiesdag gehouden bij de Craftorij in Ede.

Zo leuk om iedereen weer eens in het echt te zien en te spreken. En dit jaar was ook echt iedereen van de partij dus dat was helemaal super. Het was een super gezellige en inspirerende dag.
Na de koffie en het noodzakelijke doorspreken van het project voor na de vakantie konden we niet wachten om elkaar onze cadeautjes te geven. Ieder jaar weer een klein feestje, alsof het je verjaardag is!

( Met dank voor de foto aan Yvonne Koops, mijn cadeautjes waren al aangebroken met al dat lekkers erbij :) )

Iedereen had weer super zijn best gedaan om iets leuks te maken. In de middag hebben we tijdens een workshop van Lia Sauer een prachtig album gemaakt met een pennendoosje erin verwerkt. Deze laat ik jullie zeker zien als ik hem afgemaakt heb.

Aan het einde van de dag nog even shoppen, geen probleem in de goed gesorteerde Craftorij, en natuurlijk een groepsfoto als herinnering aan deze geweldige dag.Hierbij nog even mijn fotos van het hangertje wat ik voor de ladies maakte geheel in mixed media stijl.

Ik zou het bijna nog vergeten, maar onze laatste atc tjes hebben we ook nog uitgewisseld in Ede.

Ik maakte de 9 voor Marjolijn en de 10 voor Coby.


Dan was het 10 dagen eerder, ook nog mijn verjaardag en ik ontving van de creative ladies weer prachtige kaarten!Ze staan voorlopig nog wel even te pronken op mijn kast in de huiskamer!

Groetjes Brigitta

5 opmerkingen:

 1. wat een gezellig blogbericht en wat leuk je ATC tjes, mooie serie is het geworden. En erg leuk om je weer even gezien en gesproken te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke post Brigitta, wat was het gezellig hè?!! Nogmaals dank voor je prachtige kadootje, hij heeft een mooi plaatsje op mijn hobbykamer gekregen (leuke tekst:)) en wat een gave ATC's heb je gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa het was weer erg gezellig en leuk dat iedereen er was en weer door gaat!
  groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke hangers!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend leuke en gezellige post Brigitta en wat heb je leuke hangertjes gemaakt. Kan me voorstellen dat dit een klein feestje is geweest met al die leuke creaties.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta