dinsdag 2 december 2014

Journal 52 opdrachten.

Afgelopen week ben ik weer lekker aan de slag gegaan in mijn art journal met de Journal 52 opdrachten. 
Het jaar loopt bijna ten einde, en dus ook de opdrachten, maar ik loop er gigantisch mee achter dus ik kan er nog zeker een eindje mee vooruit in het nieuwe jaar.

Voor degene die in 2015 geïnspireerd willen worden voor hun art journal..... Vanaf januari begint Journal 52 weer met nieuwe opdrachten voor de liefhebbers.

Hier is een link:

http://journal52.com/2015-workshop/

Voor de eerste pagina die ik jullie laat zien was de opdracht Fashion en natuurlijk moest hij naar mijn idee gaan over het gevoel dat iedere vrouw regelmatig heeft: Help, wat moet ik aan vandaag? :)

Ik maakte een achtergrond met sprays en gelatos en collagede daar een dame uit een tijdschrift op in combinatie met een stempel. (de jurk). 


De tweede pagina had de opdracht Create for a Cause. Ik besloot de pagina te maken over ADHD. Onze beide kinderen zijn hiermee gediagnostiseerd en iedere dag brengt dat uitdagingen voor hen mee, alsmede voor ons. In de tag heb ik wat journaling geschreven.

De achtergrond bestaat uit "restjes' verf en modelingpaste afgedrukt in mijn artjournal tijdens het maken van andere mixed media projecten. De boedha is een afbeelding van internet.Op de tag heb ik nog het een en ander met stazon gestempeld.


Mocht je geïnteresseerd zijn in art journaling raadt ik je zeker aan eens een kijkje te nemen bij Journal 52. Er is ook een (besloten) facebook pagina waar je zeker geïnspireerd raakt door het werk dat iedereen daar laat zien.

Groetjes Brigitta

3 opmerkingen:

 1. wat een pracht art journals en super hoe je ADHD hebt gemaakt
  met dat passende prikkeldraad.
  En de eerste is eigenlijk heel vanzelfsprekend en ziet er ook mooi uit.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig, ik vind het zo knap om op die manier te werken, succes met de andere pagina's, ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta