zondag 23 november 2014

Kerstkaartjes


Ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik kom langzaam aan alweer een beetje in de kerststemming. In het tuincentrum bij ons in de buurt, Avri, is alweer een prachtige kerst show te bewonderen en ook in alle andere winkels schitteren de ballen en andere tierlantijn je tegemoet.

Hoewel wij, ondanks 2 kinderen in de puberlevertijd, natuurlijk eerst nog een klein beetje aan sinterklaas doen, begint het toch al weer te kriebelen om de kerstspullen tevoorschijn te halen.

Natuurlijk maak ik ieder jaar ook een aantal kerstkaartjes zelf. Niet voor iedereen hoor want daar is geen beginnen aan!


Ik maakte gebruik van een aantal recent aangeschafte stempels van Art Journey. Ze zijn zo leuk en divers te gebruiken.

Ik ben benieuwd of ik dit jaar ook weer een aantal zelfgemaakte kerstkaartjes in de bus krijg... want eerlijk is eerlijk ...... ze zijn errrruuuggg leuk om te krijgen!

Fijne zondag!

Groetjes Brigitta

6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige mixed media kerstkaarten heb je gemaakt Brigitta, leuk idee zoals je de stempels hebt gecombineerd. Een zelfgemaakte kaart blijft toch het mooist maar kan me voorstellen dat je die niet naar iedereen stuurt, hoop er wel één van je te ontvangen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kerstkaarten heb je gemaakt, echte Brigitta's en inderdaad het is erg leuk om ze te maken, maar ook om te krijgen, van mij komt er zeker 1 jouw kant op hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig leuke kaartjes en die cirkel stempels zijn ook zo gaaf hierbij.
  De kerstboom is trouwens ook erg leuk. Hier ben ik ook volop bezig met de
  kerst kaarten. ben nog niet op de helft.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke kerstafbeelding...geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie kaarten!
  Ik ben al druk bezig geweest. Eentje komt je kant op.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta