zondag 6 juli 2014

Designwerk Scrapplezier: First Move

Op de layout die ik jullie vandaag laat zien staat een foto van mijn man Ruud terwijl hij wat kleine meubels van ons aan het overhuizen is met de aanhanger..... zo'n 15 jaar geleden...... We verhuisden toen van ons eerste huisje, waar we zo'n 4 jaar gewoond hebben naar het huis waar we nu nog steeds wonen. Een huis met een ruime tuin voor de kinderen die we graag wilden.... en gelukkig is ons dat ook gegund, onze zoon en dochter zijn inmiddels 11 en 14 jaar oud.


Ik heb gebruik gemaakt van dessinpapier uit de BaseCoat collectie. Super geschikt voor mannelijke projecten. Ook maakte ik deze keer veel gebruik van diecuts gestanst uit chipboard.
Deze heb ik kleur gegeven met behulp van gelatos en perfect pearls. Hierboven een detailfoto van het cluster embellishments en de laagjes papier. Zoals je kunt zien heb ik ook een oud kledinglabel gebruikt die ik al heel lang in de kast had liggen. Hij kleurde perfect bij deze layout!

Groetjes Brigitta


5 opmerkingen:

 1. Een schitterend mooi lootje Brigitta en wat een tijd geleden die foto
  en nu heb je daar een pracht herinnering aan.
  Heel veel mooie details zijn er te bewonderen en leuk zo de initialen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie layout Brigitta!! Zo veel moois te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stoere LO, mooi met die gescheurde randjes en altijd leuk zo'n foto uit de oude doos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, prachtige lay out!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor mij is jou werk een leermoment, wat een prachtige hoeveelheid aan details, een lust voor het oog....geweldig om een label van een kledingstuk te verwerken op je project...Kortom Top!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta