zaterdag 12 april 2014


Hallo,

Lang niets van me laten horen op mijn blog maar eindelijk heb ik jullie weer iets te laten zien. In mijn designpakket van Scrapplezier zat een heel leuk mdf memoboard wat je op vele manieren kunt alteren.

Ik koos ervoor om het bord te verven met gesso en vervolgens met verschillende kleuren stazon te bewerken. Dit omdat Stazon permanente inkt is, en je wilt natuurlijk niet onder de inkt komen te zitten als je je memobord gebruikt.Verder versierde ik het met stickers en papier van de Periwinkle en Pickled Pear lijn. Natuurlijk kunnen mijn favoriete pareltjes van de perlen pen ook niet ontbreken :)!.
Een inspirerende quote om de dag mee te beginnen maakt het geheel af.

Je kunt dit memobord natuurlijk op vele manieren gebruiken, in je keuken, op je werk, maar natuurlijk veeeeeel leuker, op je scrapkamer! Je ziet het niet duidelijk op deze foto maar onder het plankje waar je bijvoorbeeld een pen op kunt leggen zijn 4 haakjes gemonteerd om spulletjes aan op te hangen.
Dus ik denk dat ik het ga gebruiken als hulp bij het maken van een project. Op het memoblaadje je schets tekenen of je idee├źn opschrijven en aan de haakjes kun je de embellishments ophangen die je wil gaan gebruiken. Lint, verpakkingen met bloemen, noem maar op het kan er allemaal aanhangen!

Groetjes Brigitta

5 opmerkingen:

 1. Is heel mooi geworden....leuk gedaan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend wat heb je deze mooi gemaakt Brigitte.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat je weer terug bent Brigitta, mooi memobord en altijd handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk memobord is dit. En erg handig om het als project hulpje te gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta