zondag 22 december 2013

Vandaag online kerstworkshops bij Scrapplezier en mijn letters G en H


 Goedemorgen,

Wie vandaag zin heeft om lekker aan de scrap te gaan moet zeker op het forum van Scrapplezier gaan kijken! Om 10.00 uur staat er een leuke workshop van mij online met materialen die je als scrapper zeker in huis hebt, dus je kunt gezellig met ons meedoen! Om 13.00 uur plaats ik een blinde lo waarmee je ook nog eens een leuk prijsje kunt winnen! Ik hoop jullie allemaal daar te zien!

Verder gingen ook deze week natuurlijk weer twee letters van mij op weg, deze keer naar de zeer getalenteerde Karin! Karin, nogmaals bedankt voor de foto's.


Hier is mijn G van Geschiedenis, of Goud... dat is ook toepasselijk: De achtergrond van deze bladzijde is gesponst en bestempeld met distressinkt in verschillende kleuren.
Wat waterdruppels erover voor het oude effect. Hierna stukken gescheurd uit craft cardstock en geheatembossed met goud met een script stempel. Ook op de basis met een randstempel goud geembossed. Ovaal gestanst en ook met distressinkt gekleurd en hierna de stempel (een echte oude van vroeger) met goud geembossed. Tekstregeltjes geprint op de printer en wat verhoogd opgeplakt.

Op de H van Hart ben ik helemaal los kunnen gaan met verf en gelato's:Achtergrond geverfd met verschillende kleuren acrylverf verdund met water. Boekpapier gescheurd en aangebracht op de achtergrond met hierover wat gesso en nog wat verf. Hartjes uit boekpapier gestanst en met gelato's een beetje kleur gegeven en omrandt. Hierna met opnieuw acrylverf en een stencil de blauwe vlekken aangebracht. Letters hart uit een tijdschrift geknipt en opgeplakt met gelmedium en als laatste de letter H opgeplakt.

Zelf kreeg ik deze week mijn prachtige letters van Willy.  Ze zijn echt super mooi, je kunt ze hier zien:

http://freubels-avonturen.blogspot.nl/2013/12/g-h_17.html

Fijne zondag iedereen!4 opmerkingen:

 1. ze zijn allebei schitterend, mooi die gouden en die andere vind ik heerlijk mixed media, zo leuk dat je meedoet met de CL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee prachtige pagina's Brigitta, wat goed bedacht de G van geschiedenis! Wat leuk dat je een online workshop geeft vandaag, heb helaas geen tijd om mee te doen...succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is weer heel mooi gemaakt en de bovenste heeft wel iets meer mijn voorkeur
  maar beiden heb je mooi gemaakt. Heel leuk dat oud effect.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie uitwerkingen weer Brigitta, leuk dat je bij de groep bent gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta