dinsdag 31 december 2013

Happy New Year

Goedemorgen,

Vandaag is het al weer de laatste dag van het jaar, en ligt het aan mij, maar 2013 is voorbij gevlogen! 

Terugkijkend op het afgelopen jaar is het prive een jaar geweest met vele hobbels die we hebben moeten nemen/incasseren en sommige dingen nemen we het nieuwe jaar mee in maar we duimen dat 2014 voor ons gezin een stuk gezelliger jaar wordt!

Op creatief gebied was 2013 voor mij wel een top jaar. Het begon met mijn plaats in het designteam van Scrapplezier. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier gedesigned voor Helena haar webwinkel en ben haar nog steeds dankbaar dat ze me hiervoor de kans gegeven heeft. Gelukkig kan ik ook in 2014 mee blijven doen in het designteam, want ik vindt het samen werken met haar en de andere designers erg gezellig en ook op het forum heb ik het prima naar mijn zin.

Verder ben ik afgelopen jaar ook lid geworden van de Creative Ladies  door bemiddeling van Alida en ook dat bevalt me heel erg goed. Het is een hele warme groep dames die echt stuk voor stuk prachtige dingen maken en me enorm veel inspireren! Alida, super bedankt daarvoor!

Ook is 2013 het jaar geweest dat ik intensief mijn blog ben gaan gebruiken en ik wil al mijn volgers bedanken die me iedere keer weer heel mooie en lieve reacties geven op mijn werk. Ik vindt het echt super leuk om jullie berichtjes te lezen en ze hebben me zeker meer zelfvertrouwen gegeven over mijn scrapwerk.

Ik heb veel zin in het nieuwe jaar om weer heerlijk aan de slag te gaan met scrappen, mixed mediaprojecten, alteren van dingen etc etc, en hopelijk kan ik jullie hier mee opnieuw inspireren.

Het laatste wat ik jullie laat zien voor 2013 is 1 van mijn favoriete layouts van het afgelopen jaar welke ik maakte tijdens de workshop van Finnabair (ook al zo'n highlight van mijn creatieve jaar);Ik zou het erg leuk vinden om jullie ook in 2014 hier op mijn blog weer tegen te ontmoeten.

Liefs Brigitta4 opmerkingen:

 1. Super is deze layout en een echt pronkstuk waar je trots op kan zijn.
  Fijne jaarwisseling en een heel gelukkig nieuwjaar gewenst.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldige LO is dit, een topper, maar die zijn er meer.... Ik vind het geweldig dat je bij de creative ladies zit en ik heb het afgelopen jaar fijn met je samengewerkt in het DT van ScrapPlezier, bedankt daarvoor. Heel veel creativiteit en rust toegewenst voor 2014 en tot blogs. Fijne jaarwisseliing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige LO, ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling toe en dat we elkaar maar lekker mogen blijven inspireren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een schitterende LO, prachtig!
  en ik wens je een gezond, gezellig en creatief 2014!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta