woensdag 25 september 2013

Finn, queen of grunge

Zijn jullie klaar voor een layout met heerlijke knalkleuren? Vandaag laat ik mijn scrappagina zien welke ik maakte met diverse lijnen van Prima Marketing, namelijk Firefly, Zephyr en Sunrise sunset.

Op de foto's zie je Anna Dabrowska, alias Finnabair, aan het werk tijdens de Tea for two workshop bi j de Scrapheap afgelopen mei. We leerden van haar enkele technieken in haar zo bekende "grungy" stijl, waaronder het kleuren van een pagina met thee. Het was echt een geweldige middag!Op deze layout is er geen thee aan te pas gekomen zoals je ziet! Alleen maar vrolijke kleuren van het papier, de verf, inkt en sprays.Ook gebruikte ik een heel oud stoffen label wat ik al jaren in mijn stash had liggen en waar ik maar geen afstand van kon nemen. (Het label met de takken en bloemetjes en de eyelet erin) Nu heb ik hem dan eindelijk eens op een layout toegepast! 

Groetjes Brigitta

2 opmerkingen:

  1. wow, wat mooi Brigitta, wat een lekkere vrolijke kleuren en wat een leuke details weer op je LO, ziet er geweldig uit en zo'n workshop met Finn staat ook nog op mijn wensenlijstje, ik hoop dat ze snel een keer terugkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige pagina, ziet er uit als een fleurige finnabair!
    Mooie lay out!
    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta