zondag 4 augustus 2013

Proud Parents, layout sketchchallenge Scrapplezier Juni

Hallo allemaal,

Toen ik vanmorgen mijn foto's doorkeek om mijn Pinterest pagina bij te werken kwam ik er achter dat ik jullie mijn uitwerking van de sketch challenge juni van het Scrapplezier blog helemaal niet heb laten zien!

Het is een lo met de Needle and Thread lijn van Kaisercraft.


Natuurlijk weer allerlei inkt en modeleerpasta gebruikt en een aantal van de diecuts van de needle and thread lijn. Her en der wat parels "gestrooid' en accenten met liquid pearls gezet.

Ik ben nog steeds gek op de foto's van onze fotoshoot van een aantal maanden geleden die onze vriendin Monique ( www.Personal-Images.nl ) maakte. Deze foto's zijn gemaakt in de ruine van de protestantse kerk hier in Dongen en deze oude muren doen het zo goed als achtergrond vindt ik.

Ondanks het warme weer ben ik toch flink aan het scrappen deze week. Voor het blog van Scrapplezier en voor de Creative Ladies. Dit is een groep van dames die nu voor het tweede jaar elkaar uitdagen op een creatieve manier. Ik doe dit jaar voor het eerst mee dankzij Alida.... nogmaals bedankt daarvoor :), en heb er echt super veel zin in! We maken een abc, twee letters per keer, welke we opsturen naar iemand uit de groep volgens een schema. 1 bladzijde met letter dient voorzien te zijn van een  voorgeschreven "techniek", en 1 bladzijde moet met een voorgeschreven kleurenpalet gemaakt worden. Echt een super uitdaging dus!!

Al met al hoef ik me de komende maanden gelukkig niet te vervelen op scrapgebied! 

Groetjes Brigitta


2 opmerkingen:

  1. en het is een plaatje Brigitta, leuk dat je bij onze creative ladies bent, ik verheug me er enorm op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super wat een pracht lootje is dit weer.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta