zondag 2 juni 2013

You move like Jagger

Goedemorgen,

Zijn jullie klaar voor een kleur explosie op de zondag ochtend? Ik heb namelijk een layout gemaakt met een oude foto van Cas en daarbij heb ik mijn Dylusions sprays eens goed gebruikt!


Het papier wat ik op deze layout in kleine blokken en strips aanbracht is het Craftsmen papier van Prima. In deze collectie zit een vel met daarop allemaal ronde gears gedrukt. Deze inspireerden me om er bloemen van te maken door ze te distressen en in te knippen en in laagjes op elkaar aan te brengen. Na al het sprayen zie je alleen het patroontje in het papier niet meer terug bijna. 

Op deze layout heb ik de basis weer eens gemaakt met gesso, modelingpaste, distress inkt en dylusions sprays. Dat begint toch wel een verslaving te worden geloof ik!  Ook zie je 2 pockets op deze layout, 1 met de lampjes, en nog 1 lege. Hier moet ik nog wat journaling in doen, want ik heb me voorgenomen weer wat meer journaling op mijn layouts te laten terugkomen. De geel met rode tags zijn ook nog bestempeld met een muziek stempel, en de groene cirkels en vegen is een silks acryl glaze in een prachtige donkergroene metaal kleur. 
Her en der heb ik ook nog canvas figuurtjes van Prima gebruikt, deze nemen de sprays en inkten natuurlijk helemaal super op, en op sommige plaatjes is er een resist patroontje te zien. Echt heel leuk om te gebruiken. 

Ik hoop dat jullie ogen niet al te pijn doen :), en wens iedereen een heel fijne zondag toe. 

Groetjes Brigitta

5 opmerkingen:

 1. Hoi Brigitta,
  Heel mooi en helemaal niet te veel kleur. Precies goed, ik vind het in ieder geval mooi.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij spat van mijn scherm af Brigitta!!! Een heel erg gave lay out, en ja die journaling, dat is toch echt wel leuk voor later!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het een geweldige LO, heerlijk al die kleur en helemaal in jouw stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch leuk om ook op je blog te kijken en de layout is schitterend mooi en al die kleuren maakt het een vrolijk geheel. de dylusions sprays heb je goed gebruikt.
  Groejtes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een heerlijke explosie aan kleuren!

  groetjes
  anita

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta