zaterdag 15 juni 2013

Layout: Favourite Activity met Secret Garden van Graphic 45

Hallo allemaal,

VAndaag zie ik eindelijk weer eens kans om jullie een layout te laten zien die ik afgelopen week gemaakt heb. Ik heb er wel 3 dagen over gedaan aangezien het hier, zo in de laatste schoolweken voor de vakantie, altijd erg druk is met schoolactiviteiten van de kinderen en ook op het werk er altijd nog van alles gedaan moet worden voor we 3 weken sluiten. Ook was het dit jaar Kirsten haar laatste jaar op de basisschool, dus we zijn druk bezig met de voorbereidingen voor haar kamp van volgende week en de laatste schoolweek, waarin er allerlei afscheidsactiviteiten gepland staan en de musical voor ons wordt opgevoerd. Allemaal super spannend voor haar!

De layout van vandaag begon ik weer met allerlei media zoals gebruikelijk. Nu alleen niet met gesso en modelingpaste maar ik bracht ook distress inkt aan met een stencil en hieroverheen (de stencil laten liggen) gelmedium. Dit geeft weer een ander soort structuur dan de pasta.


De bloemen op deze layout maakte ik zelf. De stoffen bloem is ook met hot glue gemaakt, want naald en draad en Brigitta zijn géén goede combinatie! De groene blaadjes van de bloemen zijn weer van canvas gemaakt. (Prima Marketing). Het hekje met het vogelhuisje is een mal van joy crafts welke ik na het stansen bewerkte met modeling paste en diverse sprays en distressinkten.


Verder heb ik een heleboel tags, labels en vlaggetjes geknipt uit het dessinpapier, wat zoals altijd weer prachtig gedetailleerd en van zeer goede kwaliteit is. 


Ook zie je tussen de laagjes diecuts van een marianne design flourish.  Hier en daar zie je stukjes kant te voorschijn piepen welke ik ook kleurde met sprays. 


Het blauwe mesh van deze layout ontving ik van Alida, nog bedankt daarvoor Alida! super leuk om te gebruiken!!


Hier nog een closeup van de banner en de superschattige stans van joy crafts. 

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe met hopelijk heerlijk veel zon!

Groetjes Brigitta

6 opmerkingen:

 1. Schitterend mooie layout is dit weer Brigitta en wat een pracht achtergrond heb je hier weer gemaakt. Leuke details ook.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig en wat past dat mesh qua kleur er goed bij. Dat naald en draad en geen goede combi is heel herkenbaar, ik pak dan altijd tacky glue, dat plakt ook alles.Ik vind je LO weer schitterend, mooie details en die banner vind ik een plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gave foto's op een super gave LO
  mooi gedaan hoor !!!!

  groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja die laatste weken voordat het vakantie is zijn altijd hectisch, maar wel leuk. Mooie lay out! Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor!! En wat een geweldige foto's.

  Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke lay out is dit Brigitta en wat een leuke foto's, een heerlijk gezin heb je zeg!!!
  er is superveel te zien en je blijft kijken naar je lootje.
  En ja, die laatste lootjes van het schooljaar, is het je eerste die de basisschool verlaat? spannend hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg leuk dat je de moeite neemt te reageren op mijn blogpost! Groetjes Brigitta