zaterdag 30 november 2013

Thanksgiving giveaway at the blog of Prima Marketing

Hallo,

Op het blog van Prima Marketing zag ik een giveaway voor thanksgiving die zo leuk is dat ik jullie hem niet wil onthouden.

Wat valt er te winnen:




Voor de details van deze give away moet je even op deze link klikken:



Fijne avond!

Groetjes Brigitta


donderdag 28 november 2013

Hangertjes van toiletrollen, Scrapplezier

Een paar weken geleden liet ik jullie een minialbum zien wat ik maakte van toiletrollen. Vandaag laat ik jullie weer een projectje zien met deze rollen en wel hangers waar je bijvoorbeeld snoepjes in kan doen of een klein cadeautje om iemand cado te geven. Of  vullen met potpourri of lavendel om in de kast of op het toilet te hangen. Ik heb voor de foto een vogeltje en vlinder erin gezet.








Om deze hangertjes een beetje shabby tintje te geven zijn de groene blaadjes voorzien van een laagje gesso en zit er achter enkele bloemetjes wat verbandgaas.



Groetjes Brigitta

Gebruikte materialen:

Pickled Pear papier Thyme
Tim Holtz Rosette Die
Bloemen gerbera petals taupe


woensdag 20 november 2013

E en F Creative Ladies

Hallo allemaal,

Deze maand gingen we met de E en de F aan de slag bij de Creative Ladies.

Ik heb mijn letters voor Joukje gemaakt.

de E van Elfje:



Achtergrond geverfd met de distresspaints en de trinchie (het vierkantje) gestempeld met versamark en bewerkt met pan pastels. Met een mal het kippengaas met distressinkt en de vlinders met gesso aangebracht. Elfje gestempeld op een uitgestanst vierkant en ook met pan pastels bewerkt. Wat perlen pen en stickles om het af te maken.

de F van Feest:



Achtergrond geverfd met sterk verdunde acrylverf, met mal de "vierkantjes"aangebracht met distressinkt. letters met gesso gezet en vlaggetjes gestanst en kleur gegeven met pan pastels en distressmarkers. Het thee tafereeltje gestempeld en ingekleurd met distress markers. Ook hier wat glitters en parels als  finishing touch.


Zelf heb ik prachtige letters ontvangen van Yvonne. je kunt ze hier bekijken:

http://yvonne1960.blogspot.nl/2013/11/creative-ladies-e-en-f.html

Mijn boekje wordt echt al heel mooi met mijn gekregen letters. Nu nog een kaft er voor maken!

Groetjes Brigitta

dinsdag 12 november 2013

Tik tak Tik tak Tik tak, DT Scrapplezier

Vandaag laat ik jullie een wekker zien die ik bescrapt heb. Mijn dochter kreeg deze wekker vorig jaar met haar verjaardag cado maar als moderne puber wordt ze natuurlijk wakker door de wekker op haar mobiel. Helemaal niet erg, want dan kan mama er mee gaan "spelen".



Ik behandelde de klok eerst met 2 lagen gesso en daarna 2 laagjes acrylverf. Toen nog gesprayed met  een rose spraymist. Als laatste nog wat textuur aangebracht met acrylverf gemixed met zand op enkele plekken. 

Het papier en de diecuts die ik heb gebruikt zijn van de mooie Needle and Thread lijn van Kaisercraft. De 3d dressform is van een stans van Tim Holtz gemaakt. Hier en daar nog wat bling bling aangebracht voor de finishing touch.

Wat detailfoto's van de textuur en de binnenkant van de wekker:





Groetjes Brigitta